top of page

FAQ

Frequently asked questions

1 / Hur kommer jag i kontakt med er?

Alla förfrågningar skickas till: info@mwinteriordesign.se

Vi återkommer med svar inom 1 – 2 dagar.

2 / Vilka tjänster erbjuder ni?

Design – Vi tar fram designförslag med komplett arbetsbeskrivning till en rad olika typer av projekt inom privata – och offentliga miljöer. Vi jobbar med allt ifrån planlösningar till utbyggnader och designkoncept av olika rum.

Projektledning – Utöver design och ritningsunderlag erbjuder vi projektledning av hela byggnationen från början till slut. Vi sköter allt från upphandling av entreprenad, inköp av produkter och byggmöten tills att projektet är avslutat.

3 / Hur ser er arbetsprocess ut?

Vi bokar först in ett förutsättningslöst möte på vårt kontor eller ute på plats där vi går igenom era tankar inför renoveringen, därefter återkommer vi med en designoffert baserad på projektets omfattning. Oavsett projekt så startar vi alltid med design och ritningar efter accepterad offert. 

Vi börjar med ett platsbesök och uppstartsmöte där vi går igenom design, stil och budget. Därefter sätter designprocessen igång och vid nästa möte presenterar vi ett färdigt förslag där justeringar ingår.

När designen är satt och allt underlag godkänt är det valfritt att gå vidare med vår projektledningstjänst eller sätta igång renoveringen och byggnationen själva.

4 / Vad kostar det?

Varje projekt beräknas individuellt och beror på omfattningen där vårt mål är att alltid anpassa förslaget efter budget och behov. Vi sammanställer kostnaden för alla inköp och med vårt underlag får sedan en entreprenad räkna med byggnationen. När alla offerter är sammanställda finns en total kostnad av renoveringen.

Ni kan kontakta oss på info@mwinteriordesign.se för offert.

bottom of page